Umre Fiyatları


Umre Fiyatları

26.08.2023


(Rahmetli Ömer Döngeloğlu hocamız ve Şeneller Turizm kafilesi)

Umre Fiyatlarına etki eden hususlar

İnsanların Umre ile ilgili merak ettikleri konulardan birisi de hiç şüphesiz Umre fiyatlarıdır çünkü insanlar birikimlerini umre fiyatlarına göre planlamak isteyebilir. Umre Fiyatlarını etkileyen faktörler arasında Suudi Arabistan'ın uyguladığı vize ücreti, Uçak firmalarının dönemsel uyguladıkları tarifeler, Kalınmak istenen süre, Gidilmek istenen tarih, Konaklanmak isteyen otel bulunmaktadır. 

Tarih: Ara tatil ve Ramazan döneminde umre fiyatları diğer dönemlere göre daha yüksek olabilmektedir. Kalan zamanlarda fiyatlar ekstrem bir durum yaşanmadığı sürece birbirine benzer olmaktadır. 

Kalınmak istenen süre: Uzun kalmak istendiğinde otel masrafları artacağı için fiyatlar artmaktadır. 

Otel: Otelin kalitesi ve yakınlığı fiyatı artıran etkenler arasındadır. Kişisel isteklerinize ve bütçenize göre Yakın veya Servisli otel imkanlarını seçebilirsiniz. 


Şeneller Turizm ve Umre fiyatları

Şeneller Turizm, 1962 yılından beri hizmet veren köklü bir turizm şirketidir. Umre turları konusunda uzmanlaşmış olan Şeneller Turizm, farklı paketler ve fiyatlar sunmaktadır. Web sitemizden veya bizi arayarak (505 003 03 03) Umre turları ile ilgili detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Şeneller Turizm’in 2023-2024 yılı için sunduğu Umre turları arasında şunlar bulunmaktadır:

Umre Programı: Mekke’de 1300 metre uzaklıkta servisli otelde, Medine’de ise 100 metre uzaklıkta yürüme mesafeli otelde konaklanır. Üç öğün tabldot yemek bulunmaktadır. 

5 Yıldızlı Yakın Otellerde Umre Programları: Şeneller Turizm, beş yıldızlı otellerde konaklama imkanı sunan farklı sürelerde ve fiyatlarda Umre programları da düzenlemektedir. Bu programlarda Mekke ve Medine’de yürüme mesafeli otellerde kalınır. Ayrıca üç öğün açık büfe yemek de dahildir. 

Umre fiyatlarına dahil olan hizmetler olarak uçak bileti, otel konaklaması, Umre vizesi, ziyaret yerleri transferleri, rehberlik hizmeti ve Umre malzemeleri sunmaktadır. Umre fiyatlarına dahil olmayan hizmetler ise yurt dışı çıkış harcı, kişisel harcamalar ve bahşişlerdir.

Umre fiyatları her yıl değişiklik gösterebileceği için, güncel fiyatları takip etmek ve erken rezervasyon yapmak önemlidir. Web sitemizden veya telefon numaramızdan (505 003 03 03) iletişime geçerek daha detaylı ve güncel bilgi alabilirsiniz.


(Şeneller Turizm Kurucusu Hacı Hafız Hasan Şenel)

Etiketler: Umre fiyatları, 2023-2024 Umre fiyatları, Güncel umre fiyatları, Umre, Umre ne kadar?, Umre turları